Konyaspor evinde kazanamıyor

Konyaspor evinde kazanamıyor
Konyaspor, evinde oynadığı 3 lig maçını kazanamadı. Söz konusu maçlarda 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan yeşil-beyazlılar kalesinde 2 gol görürken, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Konyaspor, evinde oynadığı 3 lig maçını kazanamadı.

İHA'nın haberine göre: Konyaspor, evinde oynadığı 3 lig maçını kazanamadı. Söz konusu maçlarda 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan yeşil-beyazlılar kalesinde 2 gol görürken, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, 2024-2025 sezonunda evinde oynadığı 3 lig maçını kazanamadı. Ligin 2. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, söz konusu maçta 2-1'lik skorla mağlup oldu. Ligin 4. haftasında Kayserispor ve 6. haftada ise Sivasspor ile golsüz berabere kalan Konya ekibi, seyircisinin önünde 3 maçta 2 puan kazanabildi. Deplasmanda ise çıktığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Konyaspor, ligde 6 maçta 6 kez gol sevinci yaşarken kalesinde 7 gol gördü.

"İÇ SAHADA KAZANAMAMA DURUMUNU BİR TÜRLÜ LEHİMİZE ÇEVİREMEDİK"

Kendi evinde kazanamadıklarını bu sorunu kısa sürede çözmek istediklerini belirten Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, "Son haftalardaki iç sahada kazanamama durumunu bir türlü lehimize çeviremedik. Tabii ki taraftarlarımızı üç puanla mutlu bir şekilde evlerine göndermek istiyoruz" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.