Konyaspor için tablo 'Serdar dursun, Umut gelsin'e döndü!

Konyaspor için tablo 'Serdar dursun, Umut gelsin'e döndü!
iki eski Fenerbahçeliden birisini kadrosuna katmak isteyen Konyaspor'da Serdar Dursun'un Alanyaspor'la anlaşmasıyla geriye Umut Nayir kaldı

Konyaspor'un da transfer gündeminde olan Serdar Dursun'dan Süper Lig ekibi Alanyaspor'la anlaştı.

Umut Nayir'le birlikte Konyaspor'un transfer gündeminde olan iki oyuncudan biri olan Serdar Dursun, Süper Lig ekibi Alanyaspor'la her konuda anlaşma sağladı.

Konyaspor'la birlikte Süper Lig'den bir çok takımın listesindeki bonservisi elinde olan tecrübeli golcü, Akdeniz ekibiyle 3 yıllık sözleşme için el sıkıştı.

Serdar Dursun, yeni takımının kısa sürede Topuk Yaylası'ndaki kampına katılacağı öğrenildi.

KONYASPOR UMUT NAYİR İÇİN ŞARTLARI ZORLAYACAK

Konyaspor için bu ikiliden geriye Umut Nayir kalırken bu transfer de kolay gözükmüyor. Süper Lig'den Gaziantep FK, Antalyaspor başta olmak üzere Anadolu takımlarının yanı sıra 1. Lig’den Kocaelispor'un da listesinde olduğu ifade edilen oyuncunun istediği yüksek maaş kulüpleri zorluyor.

Fenerbahçe'nin biletini kestiği ve Avrupa kadrosuna da almadığı oyunucunun transferini bitirmek için imkanları zorlayacak yeşil-beyazlıların temaslarını hızlandırması bekleniyor.

Umut Nayir'in Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum