Konyaspor için yola çıktılar!

Konyaspor için yola çıktılar!
 Editör
Armada Yeşil Beyaz Platformu Başkanı Cihan Yeniçıktı, ARGE çalışmaları yaparak, Konyaspor Kulübüne yeni kazanımlar sağlamak istediklerini ifade etti.

Konyaspor’da gönül veren bir kuruluş olarak yola çıkan Armada Yeşil Beyaz Platformu, yeni projelerle adınan söz ettirmek istiyor. Cihan Yeniçıktı, başkanlığında kurulan platform sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere, Konyaspor’a her platformda destek olmayı hedefliyor. Başkan Yeniçıktı, Konyaspor’a gönül vermiş insanlardan oluşan bir platform oluşturduklarına değindi. Konyaspor’un marka değerinin artırılması adına canla başla çalışacaklarına işaret eden Yeniçıktı, “Kurumsal yapının artılması adına kurulan bir düşünce topluluğuyuz. Asırlık çınar Konyaspor’umuzun benliğinden hareketle yola çıktık. Güçlü camia güçlü kulüp ilkesi ile, var olan temellerimizi daha da sağlamlaştırmak istiyoruz. Dijital dünya ve futbol enstitüsünde büyük önem teşkil eden sosyal mecralarda daha aktif ve daha etkin olacağız. Birleştirici paylaşımlar yapacağız. Nesilden nesile Konyaspor kültürünü ilmek ilmek işleyeceğiz. Konyaspor’un bir futbol kulübünden ziyade ülke futbolunda yaptıkları ve yapacağı tüm faaliyetlerde farkındalık oluşturmak istiyoruz. Gençlerimize Konyasporlu olmanın hassasiyetini anlatacağız. ARGE çalışmaları yaparak, kulübün bu projeler sayesinde maddi kazanç sağlaması veya elde etmesini istiyoruz” diye konuştu. (Samet Aktaş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum