Konyaspor, ligin en çok transfer yapan takımı oldu: İşte giden ve gelen futbolcular

Konyaspor, ligin en çok transfer yapan takımı oldu: İşte giden ve gelen futbolcular
Trendyol Süper Lig'de 24 Haziran'da başlayan yaz transfer dönemi, 13 Eylül itibariyle sona erdi. Konyaspor, bu dönemde 17 futbolcu ile yollarını ayırırken, kadrosuna da 18 yeni futbolcuyu dahil etti. İşte giden ve gelen futbolcular

Konyaspor, yaz transfer döneminde 17 futbolcu ile yollarını ayırırken 18 futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Kadrosunda büyük değişikliğe giden Konyaspor, sözleşmesi sona eren hiç bir futbolcu ile sözleşme yenilemezken takımda düşünmediği bir çok futbolcuyu ise kiralık olarak gönderdi.

aw278328-04.jpg

Yolların ayrıldığı 17 futbolcunun yerine ise 18 futbolcuyu kadrosuna dahil eden yeşil-beyazlılar, Trendyol Süper Lig'de yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri oldu.

17 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

aw255089-01.jpg

Yeşil beyazlı ekipte düşünülmeyen, Soner Dikmen, Ahmet Oğuz, Cikalleshi, Nzonzi, Cicaldau, Sambou (kiralık), Bruno Paz, Cebrail Karayel, Niangbo, Emirhan (kiralık), Marlos Moreno, Muhammet Demir, Metehan Mert (kiralık), Hadebe, Kahraman Demirtaş, Ethemi ve Yunus Mallı ile yollarını ayırdı.

18 FUTBOLCU KADROYA DAHİL OLDU

aw284951-02.jpg

Süper Lig’de en fazla transferi yapan yeşil-beyazlılar 3'ü genç, biri kaleci olmak üzere toplamda 18 futbolcuyu kadrosuna dahil ederek büyük bir değişim sürecine girdi. Konyaspor yaz transfer döneminde, Umut Nayir, Pedrinho, Yusuf Erdoğan, Melih İbrahimoğlu, Jevtovic, Melih Bostan, Aleksic, Ufuk Akyol, Calusic, Yavuz Aygün, Tunahan Taşçı, Riechedly Bazoer, Hamidou Keyta, Berke Çelik, Nikola Boranijasevic, Rıdvan Dönmez, Blaz Kramer ve Mert Korkmaz’ı renklerine bağladı.

aw277821-01.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.