Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı hakem yönetimine isyan etti

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı hakem yönetimine isyan etti
 Muhabir
İç saha şanssızlığını kırdıklarını belirten Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını söyledi. Çamdalı hakem yönetimine de tepki gösterdi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Eyüpspor'u 2-1'lik skorla mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı değerlendirmede iç saha şanssızlığını kırdıklarını belirterek bu galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi.

GERÇEKTEN KARAKTERLİ BİR TAKIMA SAHİBİZ

Oyuncularını tebrik eden Çamdalı, “Öncelikle tüm futbolcu arkadaşlarımı tebrike diyorum. Ne mutlu bize İnanılmaz bir özveri ile 60. dakikadan sonra maçı çevirdik. Eyüpspor iyi top oynayan bir takım. İlk yarıda istediğimizi yapamadık. Uzaktan yediğimi gol dengemizi bozdu. Bunu sürekli söylüyorum. Gerçekten karakterli bir takıma sahibiz. Hem özverili hem de iyi niyetle çalışan futbolcu kardeşlerimiz var. İç saha şanssızlığımızı kırdık. Buna ihtiyacımız vardı. İnşallah taraftarlarımızı mutlu bir şekilde ve gönderebilmişizdir.” dedi.

İSYANIM ELLE OYNAMAYA

Oyundan kırmızı kartla atılmasıyla ilgili pozisyonla ilgili olarak Çamdalı, “Hakemle ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum ama pozisyonlar bariz ve netti. Elle oynama pozisyonunu net bir şekilde gördüm. Bu gerçekten rahatsız edici. İsyanım onaydı asla kötü bir hareketim olmadı. Bunun üzerine kırmızı kart vermek hakeme yakışmadı. Sonuçta biz burada emek veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

2 HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ

Ali Çamdalı son olarak, “Milli araya galibiyetle girmek güzeldir. Mağlubiyetle girdiğiniz zaman o ara bitmiyor. İzin sonrası Konya’ya dönerek en iyi şekilde Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayacağız. Zor bir periyoda giriyoruz. Bu süreçte 2 hazırlık maçı yapacağız.” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.