Konyaspor'da imzalar peş peşe gelecek

Konyaspor'da imzalar peş peşe gelecek
 Muhabir
Konyaspor transferi konusunda anlaşmaya vardığı oyuncularla hareketli bir imza dönemi geçirecek

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, sonuçlandırdığı transferlerde önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak.

NZONZİ TAMAM DEDİ

Konyaspor’un yeni sezonda da yoluna devam etmek istediği Steven Nzonzi, düşünmek için süre istemişti. Yönetime olumlu cevap verdiği öğrenilen Kongo asıllı Fransız futbolcunun bir aksilik olmadığı takdirde Erciyes kampına katılması bekleniyor.

MELİH İBRAHİMOĞLU GECİKMELİ GELECEK

Konyaspor'un transfer etmek istediği bir diğer isim de Arnavutluk’un KF Egnatia takımında forma giyen 10 numara pozisyonunda oynayan Avusturya doğumlu Melih İbrahimoğlu’ydu. 23 yaşındaki oyuncuyla anlaşan ancak kulübüyle olan pürüzleri halledemeyen yeşil-beyazlıların yoğun görüşmeler sonrası pürüzleri giderdiği öğrenildi. Melih İbrahimoğlu’nun Erciyes kampına yetişemeyeceği biraz gecikmeli olarak imzaya geleceği öğrenildi.

PEDRİNHO İMZALAYACAK

Konyaspor, geçtiğimiz sezon CSKA 1948 forması giyen 27 yaşındaki Brezilyalı sol kanat Pedrinho (Pedro Henrique Oliveira dos Santos) ile anlaşma sağlamıştı. Yeşil-beyazlılar, oyuncuyla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak.

MOUSSA DJENEPO DEFTERİ KAPANMAK ÜZERE

Konyaspor bir süredir renklerine dahil etmek için görüştüğü Standard Liege’den Moussa Djenepo'nun transferinde oyuncuyla pürüzleri halledemedi. Oyuncuyu kiralamak için kulübü Standard Liege ile anlaşmasına karşın yeşil-beyazlıların Djenepo'nun ikircikli tutumu nedeniyle transferi sonlandıramadığı öğrenildi. Yüzde yüz olmasa da transferin büyük ölçüde zora girdiği ve defterin kapanmak üzere olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.