Konyaspor'da Jevtovic içini döktü!

Konyaspor'da Jevtovic içini döktü!
 Muhabir
Konyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Marko Jevtovic, çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Başka şansımız yok" dedi.

Konyasporlu Marko Jevtovic, Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını ve istedikleri sonucu alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 2-0 mağlup olarak haftayı puansız kapatan Konyaspor’da maç sonu değerlendirmelerde bulunan Jevtovic, “Güçlü bir rakip karşı oynadık. Ligdeki konumlarını göz önünde bundurursak gerçekten zor bir maçtı. Full bir stadyum vardı. Büyük bir camia. Elbette bizim de çalıştığımız şeyler vardı. Pozisyonlarımız da vardı. Üretmeye çalıştık. Ama istediğimiz gibi olmadı. Çalışmaya devam edeceğiz başka bir şansımız yok.” dedi.

KONYASPOR’DA OYNAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

Konyaspor gibi büyük bir kulüpte oynamaktan gurur duyduğunu ifade eden Sırp orta saha, “Türkiye’ye geleli uzun bir zaman oldu. Konyaspor gibi büyük bir camia taraftarı olan güçlü bir camiada oynamaktan mutluluk duyuyorum. Ancak bugün istediğimiz sonucu alamadık. Fakat tarihinde birçok başarıları ve kupaları olan bir kulüpte oynuyorum. Bu benim için gurur verici bir duygu.” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.