Konyaspor'da savunma alarm veriyor!

Konyaspor'da savunma alarm veriyor!
 Editör
Anadolu Kartalı TÜMOSAN Konyaspor, savunma anlamında alarm veriyor. Süper Lig’de sadece 8 hafta geçmesine rağmen, yeşil beyazlılar daha şimdiden kalesinde 11 gol birden gördü.

Bu sezon Teknik Direktör Ali Çamdalı, yönetiminde ligde üst sıraları hedefleyen Konyaspor, şuana kadar savunma anlamında istediği seviyeyi tam olarak yakalayamadı. Yeşil Beyazlılar, ligde 8 haftada toplamda 11 golü daha şimdiden kalesinde gördü. Maç başı kalesinde ortalama olarak 1 gol gören Konyaspor, savunmada kaleyi daha da güçlendirmek istiyor.

DAHA ÇOK DİKKAT EDİLECEK

Teknik Direktör Ali Çamdalı’nın talihsiz sakatlığı camiada tedirginlik oluştursa da yeşil beyazlılar milli aradan sonra ligde daha iyi tutunmanın hesaplarını yapıyor. Özellikle iç saha maçlarında kaleyi gole kapatmayı hedefleyen yeşil beyazlılar, savunma arkasına atılan toplara daha çok dikkat etmeyi planlıyor. Çamdalı, ise takımın savunma anlamında daha agresif bir hale gelmesini isterken, yeşil beyazlılar hava topları içinde ekstra çalışmalar yapacak.

575351.jpg

YEDİĞİ ATTIĞINDAN FAZLA

Yeşil Beyazlılar 8 haftada toplamda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 10 gol gönderen Konyaspor, kalesinde ise 11 gol gördü. Ligde Adana Demirspor 20, Antalyaspor 16, Çaykur Rizespor 16, Kayserispor, 13 gol yedi. Yeşil beyazlılarda en çok gol yiyen takımlar arasında kendine yer buldu. Konyaspor’un milli aranın ardından savunma sorununu çözmesi bekleniyor.

Samet Aktaş

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum