Konyaspor'da transfer deferi kapandı mı? Başkan Korkmaz’dan açıklamalar

Konyaspor'da transfer deferi kapandı mı? Başkan Korkmaz’dan açıklamalar
 Muhabir
12 oyuncuyla yolları ayırıp 9 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını ifade eden Başkan Korkmaz, kalan süreçte belki bir iki transfer daha yapabileceklerini söyledi.

Özellikle Umut Nayir ve Yusuf Erdoğan transferleriyle dikkat çeken Konyaspor yoğun ve hareketli bir transfer dönemi geçiriyor.

KORKMAZ: "BİR İKİ TRANSFER DAHA OlABİLİR"

12 oyuncuyla yollarını ayırıp 9 yeni oyuncuyu kadrosuna katan yeşil-beyazlılarda Başkan Ömer Korkmaz bundan sornaki transfer süreci ve hedeflerle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Korkmaz, kalan süreçte bir iki trasnfer daha yapabileceklerini söyledi.

"GEÇEN SEZONU YAŞAMAK İSTEMİYORUZ"

Geçen sezonu yaşamak istemedikleri için tedbirli bir politika izlediklerini ifade eden Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, “Geçen sezon kötü bir sezon geçirdik. Aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz. Bunun için daha tedbirli bir kadro oluşturduk. Bir sirkülasyon oldu. Sanki bir değişme ihtiyaç vardı. Yeni bir heyecan gerekiyordu. 12 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. 9 oyuncu takıma katıldı katıldı, belki bir iki oyuncu daha katılabilir dedi.

"2 YILLIK YAPILANMA"

Hedeflerinin iki yıllık bir yapılanma sonrası hedef koyan bir takım haline gelmek olduğunu ifade eden Ömer Korkmaz, “Maddi anlamda borcu olan bir kulübüz. Sportif anlamda da biraz da geri gitmiş durumdayız. Öncelikle birkaç yıl içerisine bir takım iskeleti oluşturmak istiyoruz. Genç bir jenerasyonla 4-5 oyuncuyu yenilemek istiyoruz. Önümüzdeki iki sezonda yapılanmaya devam edip ligde korkulu rüya görmeyen bir alanda kalmayı hedefliyoruz. Sonrasında hedef koyan bir Konyaspor olsun istiyoruz. Önümüzdeki 2 yılda sağlıklı bir bütçe planlamasıyla sorunsuz geçirme hedefindeyiz. Hedefimiz bu.” diye konuştu.

"TARAFTARA MESAJ"

Yeşil-beyazlı taraftarlara mesaj veren Ömer Korkmaz şunları söyledi: “Büyük bir şehrin takımıyız. Gerçekten en önemli markalarından birisi Konyaspor. Kötü günler geçirdik. Bu süreçte camiamız her zaman yanımızda oldu. Taraftar sayısında düşüş vardı. Onlara ihtiyacımız olduğunu söyledik. O noktadan sonra yanımızda oldular. Bu yıl kombineler geçen yıla göre daha iyi gidiyor. Büyük bir camiayız. Hep birlikte olduğumuz zaman hedeflerimize daha kısa sürede ulaşacağız. Dostluk ve barışın ön planda olduğu bir sezon diliyorum. kavgalardan çatışmalardan çok gelişen futbolu konuştuğumuz bir yıl olur.”

kadro-003.jpg

Öte yandan her bölgede alternatifli bir kadro kuran yeşil-beyazlılarda "sağ bek" eksik gözüküyor. Konyaspor'da sağ bek kadar olmasa da fırsat oluşması durumunda diğer transfer bölgesi 10 numara olarak gözüküyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.