Konyaspor'da yabancı kontenjanı aşıldı! Kimler gidecek?

Konyaspor'da yabancı kontenjanı aşıldı! Kimler gidecek?
 Muhabir
Jevtovic'in imza atmasıyla birlikte yabancı sayısında kontenjanı aşacak Konyaspor'da gidecek oyuncu ya da oyuncular merak konusu oldu.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor’da sözleşmeli yabancı oyuncu sayısı 12’ye ulaştı. Marko Jevtovic’in de imza atmasıyla yabancı sayısı 13’e yükselecek Konyaspor’da mutlaka gönderilmesi gerekiyor.

Forvet başta olarak üzere eksik bölgelere transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor’da eğer başka yabancı transferleri de gelirse yolların ayrılması gereken oyuncu sayısı artacak.

KİM YA DA KİMLER GİDECEK?

Yeşil-beyazlılarda ilk akla gelen oyuncu Bouly Sambou. Senegalli oyuncunun geçen sezonki performansında hayal kırıklığı yaşayan yeşil-beyazlılar Senegalli oyuncudan takım bulmasını isteyebileceği talip çıkması durumuna her türlü kolaylığı göstereceği tahmin ediliyor. Öte yandan Sambou’nun hazırlık maçlarındaki performansı da merak ediliyor.

Konyaspor’da bir diğer isim Niko Rak. Geleceğe yatırım olarak alınan ancak forma şansı bulmayan 20 yaşındaki Hırvat oyuncunun kiralanması ya da gönderilme seçenekleri gündeme gelebilecek. Niko Rak’ın lisansı geçen sezonun ikinci yarısında kontenjana yer açmak için çıkarılmamıştı.

Yeşil-beyazlılarda bu iki isimden sonra gündeme gelecek isimlerin ise Marlos Moreno ve Emmanuel Boateng olacağı tahmin ediliyor.

Menajerinin Lokomotif Moskova'nın kadrosuna katmak istediğini açıkladığı Alassane Ndao konusunda beklenen girişim bugüne kadar olmazken iyi bir teklif gelmesi halinde Ndao’nun Rus ekibine transferi de gündeme gelebilecek.

TFF'nin yeni yabancı kuralına göre bu sezon kadroda en fazla 12 yabancı bulunabilecek.

KONYASPOR’UN KADROSUNDAKİ MEVCUT YABANCILAR

  1. Slowik
  2. Guilherme
  3. Cikalleshi
  4. Ndao
  5. Damjanovic
  6. Louka Prip
  7. Boateng
  8. Moreno
  9. Sambou
  10. Niko Rak
  11. Calusic
  12. Pedrinho
  13. Jevtovic (imza aşamasında)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum