Konyaspor'dan 5 yıl sonra bir ilk

Konyaspor'dan 5 yıl sonra bir ilk
 Muhabir
Konyaspor’da Slovenya’da gerçekleştirilecek yurt dışı kampı bugün başlayacak. Yeşil-beyazlılar en son Temmuz 2019'da yurtdışında kamp yapmıştı.

2024-2025 Futbol Sezonu hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da Slovenya’da gerçekleştirilecek yurt dışı kampı bugün başlayacak. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında tesislerine toplanarak 6 Temmuza kadar Konya’da hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tesisleri’ndeki 2. etap kamp çalışmalar 8 Temmuz’da başladı. 19 Temmuz’da sona erdi.

img-ylps1.png

SON YURT DIŞI 2019'DA

Öte yandan Konyaspor 5 yıl sonra yurt dışı kampı gerçekleştirecek. Yeşil-beyazlılar en son 2019-2020 sezonu öncesi Aykut Kocaman yönetiminde Hollanda'nın Arnhem şehrinde kamp yapmıştı.

img-hqyrd.png

2 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

Erciyes kampı sonrası 2 gün izin yapan Konyaspor’da Slovenya’da gerçekleştirilecek yurt dışı kampı bugün başlayacak. Slovenya’nın Kranjska Gora bölgesinde gerçekleştirilecek kamp 2 Ağustos’ta sona erecek.

slovenya-2.jpg

4 MAÇ YAPACAK

Konyaspor kampı süresince 4 hazırlık karşılaşması oynayacak. Yeşil-beyazlılar 24 Temmuz saat 19.00’da Hırvat ekibi HNK Gorica ile 28 Temmuz saat 17.00’da İtalyan ekibi Udinese Calcio ile 30 Temmuz saat 18.00’da ise Slovenya ekibi NK Brinje Grosuplje ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlıların Slovenya2daki dördüncü hazırlık maçı ise önümüzdeki günlerde duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.