Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

Konyaspor'dan beklenti ne..?

Konyaspor'dan beklenti ne..?

Geçen sezonu kıl payı ile kurtaran ve bir daha böyle bir sezon yaşamamak için tabiri caizse bu sezon yoğurdu üfleyerek yiyen bir Konyaspor'dan bu sezon neler bekleniyor diye sorulacak olursa öncelikle sağlam durması ayakta kalması demek gerekiyor sanırım..!

Önceki sezonlarda lig 3.lüğü yaşayan, kupalar kazanan, ancak yönetimsel yanlışları daha fazla olunca son sezon çok büyük badirelerden geçen Konyaspor'da Ömer Korkmaz ve ekibi bir daha o kara günleri görmemek adına yoğun çaba gösterdiler.

Takdire şayan işler yapıldı yapılmaya da devam ediliyor.

Transfer tahtasının açılması bile başlı başına bir büyük başarıdır. Bir çok Anadolu takımı şu anda bu büyük sıkıntıyı yaşıyor.

Beğenirsiniz beğenmezsiniz ancak kiralıkları da sayarsak 13 oyuncusu ile yolları ayırmış bir Konyaspor bu sezon yeni transferleri ile çok başka bir görüntü verecek.

Öncelikle gidenlere balacak olursak Soner, Ahmet Oğuz, Nzonzi, Hadebe, Niangbo,Muhammet Demir, Cebrail Karayel, Kahraman Demirtaş, Yunus Mallı, Mehmet Erdoğan ve Nafican Yardımci ile yollar ayrıldı hatta kiralıklar Ethemi ve Cicaldau da takımlarına geri döndü, yani 13 oyuncusu gitti..

Bu konuda yönetimin dik duruşu taviz vermemesi de çok değerliydi, takımın asları ile yollar ayrıldı, şimdi yepyeni bir iskelet oluşturulmaya çalışılıyor, kolay değil böylesi bir parasal krizin ortasında olunmasına rağmen çok büyük emekler veriliyor.

Yeniler Josip Calusic, Ufuk Akyol, Yusuf Erdoğan, Tunahan Taşçı, Pedro Henrigue (Pedrinho), Jevtoviç ve Melih İbrahimoğlu ile bu sezon bambaşka bir Konyaspor izleyeceğiz.

Şu anda kadrosunda toplam 31 oyuncusu bulunan Konyaspor'un yabancı sayısı da sıkıntılı, bilindiği üzere şu anda 13 de yabancısı var son durum ne olacak Slovenya kampında netleşecek. Yabancı kontenjanından yer açılması zorunlu ve en az 2 oyuncunun gönderilmesi gündemde.

Hala iyi bir sağ bek ve iyi bir golcü transferi beklentisi ise sürüyor ne yazık ki..!

Bu sezon oluşan yeni iskelet ile elbette hedef de büyük olamaz, doğrusu orta sıralarda tutunacak, evinde seyircisinin de desteği ile maç kaybetmeyecek bir takım oluşturulmaya çalışılıyor. Başarı gelirse birliktelikten gelir düsturuyla hareket edilirse neden olmasın o zaman bambaşka şeyler konuşulur elbette şimdilik hayırlısı olsun diyelim..

Yönetim elinden geldiğince yapması gerekenleri yaptı şimdi sıra başta Ali Çamdalı olmak üzere tamamen teknik kadroda.

Güzel günler görmek dileğiyle gözümüz kulağımız Konyaspor'da..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR