Konyaspor'dan #BizimÇocuklar'a tebrik

Konyaspor'dan #BizimÇocuklar'a tebrik
Konyaspor Kulübü, Milli Takımı tebrik etti.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Takım, şampiyonaya galibiyetle başladı.

İlk yarısı 1-1 sona eren mücadelede ay-yıldızlı ekibin galibiyet golleri; Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi.

Turnuvaya ilk kez katılan Gürcistan'ın şampiyona tarihindeki ilk golünü ise Georges Mikautadze attı.

A Milli Futbol Takımı, gruptaki ikinci maçında 22 Haziran Cumartesi günü Dortmund'da Portekiz ile karşılaşacak. A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'na ilk kez galibiyetle başladı Türkiye, 6. kez katıldığı Avrupa şampiyonalarına ilk kez puan ve galibiyetle başladı. Daha önce katıldığı 5 Avrupa Şampiyonası'nda da ilk maçlarından mağlubiyetle ayrılan ay-yıldızlı ekip, ilk kez puan ve galibiyetle açılış yaptı.

Konyaspor'dan tebrik
Konyaspor Kulübü, Milli Takımı tebrik etti. Yapılan paylaşımda, "Tebrikler #BizimÇocuklar. Gürcistan’ı 3-1 mağlup ederek EURO 2024’e galibiyetle başlayan A Milli Takımımızı tebrik ederiz." denildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.