Konyaspor'da golcüler suskun!

Konyaspor'da golcüler suskun!
Anadolu Kartalı TÜMOSAN Konyaspor’un büyük umutlarla transfer ettiği Umut Nayir, Blaz Kramer, Melih Bostan’dan şuana kadar istediği verimi alamadı. Yeşil beyazlılar bu sezon özellikle skora katkı anlamında çok şey bekliyor.

Trendyol Süper Lig’de 8 hafta geride kaldı. Bu sezon Teknik Direktör Ali Çamdalı, yönetiminde üst sıraları hedefleyen TÜMOSAN Konyaspor, özellikle yeni transferleri Blaz Kramer, Umut Nayir ve Melih Bostan’dan skora katkı istiyor. Yeni sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken ve Anadolu kulüpleri arasında farkındalık oluşturmayı başaran Konyaspor şuana kadar Kramer, Umut ve Melih’den istenilen verimi tam olarak alamadı.

OYUNCULARA BONSERVİS ÖDENDİ

Slovenya Ligi’nden Legia Varşova takımından 700 bin avro bedelle transfer edilen Kramer, Süper Lig’de henüz gol sevinci yaşayamadı. Yine Fenerbahçe’den transfer edilen ve bonservisine 400 bin avro ödenen Umut Nayir, bu sezon ligde 8 maçta forma giymesine rağmen sadece 1 gol attı. Gelecek vadeden oyuncuların başında gösterilen Melih Bostan ise Süper Lig’de henüz forma giyme şansı elde edemedi.

SAMET AKTAŞ

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.