Korkmaz ve Baran ailelerinin mutlu günü

Korkmaz ve Baran ailelerinin mutlu günü
 Editör
Korkmaz Beton Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Konya Genç İş İnsanları Derneği (Konya GİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz kızını evlendirdi.

Gülay ve Gülevizir Korkmaz çiftinin kızı Fatmanur ile Nuray ve Ayhan Baran çiftinin oğulları İsmet ile dünya evine girdi.

dsc-0932.jpg

Diltaş Kongre ve Düğün Merkezinde gerçekleştirilen nikâh törenine, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Mustafa Hakan Özer ve Abdullah Ağralı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü ve Konya Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı.

dsc-0943.jpg

Nikâhın ardından, evlilik cüzdanını takdim etme onuru AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek’e verildi. Akyürek, evlilik cüzdanını verirken yaptığı konuşmada, aile kurumunun önemine vurgu yaparak, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Ayrıca Akyürek, aile bağlarının güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, Korkmaz ve Baran ailelerini bu mutlu günleri için tebrik etti.

dsc-0947.jpg

Korkmaz ve Baran aileleri davetlilerle yakından ilgilendi. Nikâh merasiminin ardından gelen misafirlere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

dsc-0948.jpg

Korkmaz ve Baran çifti düğün merasime katılan misafirlerin ve şahitlerin önünde bir ömür mutlulukları için ''Evet'' dediler. Bizde Pusula Gazetesi olarak genç çifte hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.