KTO Karatay Belgesini Aldı

KTO Karatay Belgesini Aldı
Türk Standardları Enstitüsü tarafından “Güvenli Kampüs Belgesi” almaya hak kazanan Konya’daki ilk üniversite olan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Türk Standardları..

Türk Standardları Enstitüsü tarafından “Güvenli Kampüs Belgesi” almaya hak kazanan Konya’daki ilk üniversite olan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’in da katılım sağladığı törenle belgesini aldı. KTO Karatay Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Güvenli Kampüs Belgelendirme Töreni”ne KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin ile beraberindeki heyet, KTO Karataylı akademisyen ve idari çalışanlar katıldı.

ÖZTÜRK: İNSAN HAYATINI ÖNEMSİYORUZ

Törenin açılış konuşmasını yapan Selçuk Öztürk, “Uluslararası standartlar çerçevesinde geliştirilmiş öğretim programı sunarak bilime katkı KTO Karatay Üniversitesi, başarı belgelerine bir yenisini daha eklemiştir. Kültürümüzde insanı ön plana alan Ahilik sisteminde olduğu gibi kalite ve standartı, insan hayatına verilen önem çerçevesinde değerlendirmekte ve önemsemekteyiz.” dedi.  TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin ise KTO Karatay Üniversitesi’nin önemine değinerek “Yaklaşan üniversite tanıtım döneminde adaylara kapılarını açacak olan üniversitelerin hem velilere hem de öğrencilere bu belgeyi sunmaları daha güvenilir bir ortam oluşturacaktır.” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.