Liderlik hesaplarından düşme potasına

Liderlik hesaplarından düşme potasına
 Editör
3. haftada liderliğin kıyısından dönen 1922 Konyaspor sonraki haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlarla birlikte kendini düşme potasında buldu.

TFF 3. Lig 3. Grup 6. hafta maçında Alanya 1221 FK’ya deplasmanda 3-1 mağlup olan Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor üst üste 3. yenilgisini alırken galibiyet hasreti de 5 maça çıktı. İlk 2 maçında 4 puan toplayan 3. haftada liderliğin kenarından dönen 1922 Konyaspor son 3 maçını kaybetti. Son 4 maçında sadece 1 puan toplayabilen Yeşil-beyazlılar peş peşe gelen yenilgi ve puan kayıpları sonrası 5 puanda kalarak 14. sırada ve düşme hattına geriledi.

liderlik.jpg

ÇORLU MAÇI KRİTİK

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, ligin 7. haftasında Çorluspor 1947 takımını ağırlayacak.

Yeşil-beyazlıların kötü gidişe dur demek için mutlak mücadeleye mutlak 3 puanla çıkacak. Aksi sonuç yeşil-beyazlılarda teknik direktör değişikliği konusunun masaya gelmesine neden olabilecek. 20 Ekim Pazar günü Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak ve 15.00’te başlayacak mücadele TFF /Youtube kanalında da canlı yayınlanacak.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.