Manchester City’yi geride bıraktı şimdiki hedef Real Madrid!

Manchester City’yi geride bıraktı şimdiki hedef Real Madrid!
Tam 31 maçtıe yenilmeyen Elazığspor'un rakiibi Avrupa'daki futbol devleri

31 maçtır bileği bükülmeyen TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Elazığspor, Abrupa'nın iki devi ile yarışıyor. Manchester City'nin 29 maçlık yenilmezlik serisini geride bırakan Gakkoşlar, 40 maçla yenilmezlik serisini sürdüren Real Madrid'i takibini sürdürüyor.

2023-24 sezonunda TFF 3. Lig'de play-off'lara kalarak TFF 2. Lig'e yükselen Elazığspor, bu sezon da namağlup olarak yoluna devam ediyor. Elazığspor, son mağlubiyetini 8 Ekim 2023 tarihinde Velimeşespor'a karşı 1-0'lık skorla almıştı.

Bülent Yenihay yönetiminse aldığı sonuçlarla birlikte Elazığ ekibi ile çıktığı 31 maçta 23 galibiyet 8 beraberlik alırken hiç mağlubiyet yüzü görmedi ve 2.48 maç başına puan ortalaması yakaladı. Bu başarı, Elazığspor'un uluslararası arenada da dikkat çekmesine neden oldu. Hafta sonu iç sahada oynanacak Menemen maçıyla birlikte serisini sürdürmeyi ve sezonun hedefi olan şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Elazığspor'un yenilmezlik serisinin daha ne kadar süreceği heyecanla beklenirken Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, "Geldiğimizden beri 31 maç oldu, mağlubiyetimiz yok. İnşallah da böyle devam eder." temennisinde bulundu.

Manchester City’yi geride bıraktı şimdiki hedef Real Madrid!

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.