Manevi danışmanlar semineri yapıldı

Manevi danışmanlar semineri yapıldı
 Editör
Konya İl Merkezi Gençlik Koordinatörleri, Din Hizmetleri Uzmanları, Manevi Danışmanlar ile Hastane Destek ve Rehberlik Görevlilerine yönelik aylık "Manevi Danışmanlar Seminer Toplantısı" yapıldı.

Konya İl Merkezi ve ilçelerde görev yapan Gençlik Koordinatörleri, Din Hizmetleri Uzmanları, Manevi Danışmanlar ile Hastane Destek ve Rehberlik Görevlilerine yönelik aylık "Manevi Danışmanlar Seminer Toplantısı" yapıldı.

Selçuklu İlçe Müftülüğü’ne bağlı İkra’r Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programın konuğu Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mithat Eser “Hz. Peygamberin Etrafındaki Gençlere Yaklaşımı” başlığıyla yaptığı sunumda günümüz gençlerine nasıl yaklaşılmalı ve sorunlarının çözüm önerilerini anlattı. Seminere, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mithat Eser, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek, din hizmetlerinden sorumlu şube müdürleri ve görevli personeller katıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.