MAR-SAN Sanayi Sitesi’nin yeni başkanı belli oldu

MAR-SAN Sanayi Sitesi’nin yeni başkanı belli oldu
 Editör
Konya’nın Dünya’ya açılan kapısı olarak bilinen Mar-San Sanayi Sitesi’nin 2024 Yılı olağan kongresinde Mar-San Sanayi Sitesi’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı belli oldu.

Konya’nın Dünya’ya açılan kapısı olarak bilinen Mar-San Sanayi Sitesi’nin 2024 Yılı olağan kongresinde tek liste ile seçime giren Andıç Pelet Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Andıç Genel Kurula katılan Maliklerin tamamının oyunu alarak Mar-San Sanayi Sitesi’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

dsc-8570.jpg

Mar-San Sanayi Sitesi’nin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Bayram Andıç, Başkan Vekili Nurettin Kağnıcı, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Hırtlak, Mehmet Özgül ve Mustafa Bayam.

12 YILLIK BAŞKAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

2010 Yılında ARS Park Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arslan’ın kurucu başkanlığının ardından 2012 yılında yapılan olağan genel kurulda yönetim kurulu başkanlığına Ağaç Doğrama Firma sahibi Muzaffer Ağaç gelmişti. Muzaffer Ağaç’ın 12 Yıllık aralıksız sürdürdüğü Yönetim Kurulu Başkanlığını sağlık sorunları nedeni ile bırakmasının ardından yapılan Genel Kurulda Bayram Andıç oluşturduğu Liste ile genel kurula katılan maliklerin tamamının oyunu alarak yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Genel Kurulda maliklerin tamamının oluru ile Ömür boyu Onursal Başkan olan Muzaffer Ağaç’a, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı yeni Başkan Bayram Andıç tarafından bir de teşekkür plaketi verildi.

BAYRAM ANDIÇ KİMDİR

1962 yılında Konya’da doğan Bayram Andıç, eğitim hayatı ve vatani görevinin ardından 1987 yılında başladığı iş hayatına 2003 yılında kurduğu kuyumculuk şirketi ile hem mağaza hem de atölye açarak başladı.

2008 yılında, Çevre Bakanlığı üretim belgesi, TSE, ISO ve ENPULUS belgesi olan Türkiye’nin ve bölgenin en kaliteli markası Andıç Pelet katı kalorifer yakıtları Fabrikasını kurarak yurtdışına ihracat yapan ilk katı yakıt Pelet markası oldu.

29 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti’den Selçuklu İlçe Genel Meclisi Üyesi adayı oldu. Aynı zamanda İl Genel Meclisine girdi. İl Genel Meclis Üyeliği görevini beş yıl sürdüren Andıç, görevi esnasında İl Genel Meclisinde İçişleri Komisyon Başkanlığı yaptı.

Mesleki eğitim seminerlerine de katılan Andıç Ayrıca. İLGİ BUSİNESS İş Dünyası ve Ekonomi Dergisi’ni de satın alarak yayıncılık hayatına başladı.

Konya Sanayi Odası, Ticaret Odası, Sarraf ve Kuyumcular Odası, Marangozlar Odası, İhracatçılar Birliği üyesi de olan Bayram Andıç, Nakliye, Orman Ürünleri, Kuyumculuk, Sarraflığın yanısıra buğday, mısır ve pancar üretimi de yaparak Ülke ekonomisine katkı sağlamakta.

Arapça ve Almanca bilen Bayram Andıç Evli ve 3 çocuk babası.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.