Marketten aldığı peynirden metal somun çıktı

Marketten aldığı peynirden metal somun çıktı
Kahvaltı yapmak için marketten aldığı Ekici marka peynirin içinden metal somun çıktı.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yaşayan Osman Çil, kahvaltı yapmak için marketten aldığı Ekici marka peynirin içinden metal somun buldu.

"BAŞKASININ BAŞINA GELMESİN DİYE ŞİKAYET ETTİM"

İHA'dan alınan habere göre: Osmaniye'nin Düziçi ilçesi İrfanlı Mahallesi'nde yaşayan Osman Çil, kahvaltı yapmak için yerel bir marketten Ekici marka peynir aldı. Çil'in eşi, kahvaltı hazırlamak üzere kabı açtığında peynirin içinden metal somun çıktı. Osman Çil, içerisinden metal somun çıkan peyniri üreten Ekici peynir firmasıyla iletişime geçti. Firma yetkilileri, hatalarını gidermek için kendilerine ürün gönderebileceklerini belirtti. Ancak Çil, firmanın sağlık kurallarını hiçe saydığını vurgulayarak ilgili kurumlara suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

iha-20241021aw312530-5.jpg

Firmanın kendisine başka ürünler gönderme talebini reddettiğini ifade eden Osman Çil, "Yerel marketin bir tanesinden sürekli aldığım peynirden aldık. Daha sonra eşim kahvaltı hazırlamaya çalışırken bana seslendi. Peynirin içerisinde yabancı bir cisim olduğunu söyledi. Gelip baktığımda içinde metal bir civata olduğunu gördüm. Bunu çocuklarının yeme ihtimalini düşünerek üzerindeki tüketici hattını aradım. Ancak firma yetkilileri, herhangi bir şekilde yardımcı olmak yerine farklı bir yaklaşımda bulundular; 'Size şunu göndereyim, bunu göndereyim, işte bana gönderir misiniz?' gibi söylemlerde bulundular. Ben bunun karşılığında, bu durumun benim başıma geldiğini ve başkasının başına gelmemesi için gerekli yerlere ulaşacağımı söyledim. Bu konuyla alakalı Sağlık ve Ticaret Bakanlığı'nın yapmış olduğu çalışmaların daha düzenli ve sık olması gerektiğine inanıyorum. Daha titiz bir denetim olursa, bu şekilde yabancı cisimlerin veya maddelerin olmayacağını düşünüyorum" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.