Medaş Hackathon başvuruları başladı

Medaş Hackathon başvuruları başladı
 Editör
Hackathon programı, mühendislik fakültesi öğrencilerine elektrik dağıtım sektöründeki sorunlara yönelik yenilikçi çözümler geliştirme fırsatı sunuyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek etkinlik, Mühendislik Fakültesi öğrencilerine elektrik dağıtım sektöründeki sorunlara yönelik yenilikçi çözümler geliştirme fırsatı sunuyor.

ENERJİ SEKTÖRÜ VE DİJİTALLEŞMEYE İLGİ DUYAN ÖĞRENCİLER İÇİN BENZERSİZ BİR DENEYİM SUNUYOR

Hackathon programı, Konya, Aksaray, Karaman, Niğde, Kırşehir ve Nevşehir illerindeki üniversitelerin mühendislik bölümlerinde okuyan öğrencilere enerji verimliliği, e-mobilite, enerji depolama çözümleri, şebeke işletim sistemleri, büyük veri, yapay zeka ve siber güvenlik gibi alanlarda iş fikirleri üretme imkanı verecek. Katılımcılar, hackathon’a kayıt olduktan sonra “Kendi Enerjini Geliştir Giriş Atölyesi” adlı eğitime katılarak girişimcilik ekosistemi hakkında bilgi edinecek ve hackathon etkinliğinde ekipleriyle birlikte iş fikirlerini geliştirecekler.

Eğitimin ardından Kapsül Teknoloji Platformu’nda düzenlenecek ve 12 saat sürecek MEDAŞ Hackathon’da ortaya çıkan fikirler jüri tarafından değerlendirilecek ve ödüllendirilecek. Bu etkinlik, enerji sektörü ve dijitalleşmeye ilgi duyan öğrenciler için benzersiz bir deneyim sunuyor. Üstelik katılımcılar, etkinlik sırasında MEDAŞ’ın teknik mentörleriyle de çalışma fırsatı bulacaklar.

Başvuru süreci ve Hackathon hakkında detaylı bilgi için MEDAŞ’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Son başvuru tarihi 20 Kasım 2024.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.