Mermer ocağından çıkarılan taşlar, refüjlere süs oldu

Mermer ocağından çıkarılan taşlar, refüjlere süs oldu
 Editör
Beyşehir'de belediyeye ait ocaktan çıkarılan taşlar, ilçedeki refüjlerde kullanıldı.

Beyşehir Belediyesi’ne ait mermer ocağından çıkarılan taşlar, ilçedeki orta refüjlerde süsleme amaçlı kullanılmaya başlandı.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ilçenin estetik görünümünü artırmak ve caddeleri güzelleştirmek amacıyla belediyeye ait mermer ocaklarından elde edilen taşları refüjlerde dekoratif bir şekilde yerleştirdi.

beysehir-mermer-ocagi-2.jpg

beysehir-mermer-ocagi-2.jpeg

Türkiye’de ilk belediye bünyesinde açılan ocak unvanını elinde bulunduran Beyşehir Belediyesi bu ocaktan çıkarılan taşları Türkiye ve Dünya piyasasına sunmanın yanı sıra ilçede dekoratif çalışmalarda da kullanmaya başladı.

Belediye Başkanı Adil Bayındır, konuyla ilgili açıklamasında şunları ifade etti: “Kendi kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak ilçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Mermer ocaklarımızdan elde ettiğimiz taşları katıldığımız fuarlarda tüm dünyaya tanıtma fırsatı yakaladık. Bu taşları hem iç piyasa, hem de dış piyasaya satışını gerçekleştirirken, şehrimizin bazı noktalarında da görsel zenginlik sunması amacıyla kullanmaya başladık. Bu tür çalışmalarımız artarak devam edecek. Beyşehir’i her alanda güzelleştirmek adına çalışmalarımız devam edecek.”

BAŞKAN BAYINDIR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ilçede devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyerek, yerinde denetledi.

baskan-bayindir-calismalari-yerinde-inceledi-10.jpg

Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Balıklı’nın da eşlik ettiği saha gezilerinde ilgili birim Müdürleri ile bir araya gelerek talimatlar veren Başkan Bayındır, vatandaşlarla da sohbet edip görüş ve taleplerini dinledi.

Başkan Bayındır, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Hedefimiz, Beyşehir’in tüm mahallelerinde ulaşım kalitesini artırmak. Asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ve vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak eksiklikleri gideriyoruz. Yalnızca asfalt değil, birçok noktada kayda değer işler yapıyoruz. Hep söylüyorum dönem sonunda ilçemizi birçok önemli hizmetle buluşturmuş olacağız.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.