Mide bulandıran görüntüye 105 bin TL ceza

Mide bulandıran görüntüye 105 bin TL ceza
Adana'da bir tatlı imalathanesinde yapılan denetimde hijyen kurallarına uyulmadığı ve böcek tespit edildiği gerekçesiyle işletmeye 105 bin TL idari para cezası uygulandı.

Adana'da hijyen kurallarına uymayan ve üretim alanında böcek bulunan tatlıcıya, denetim sonucu 105 bin TL para cezası kesildi.

İHA'nın haberine göre; Adana'da bir tatlıcıda denetim yapan zabıta ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, üretim hanesinde böcekler çıkan işletmeye hijyen kurallarına uymadığı için 105 bin TL ceza kesti.

iha-20250417aw434503-4-t.jpg

iha-20250417aw434503-3-t.jpg

iha-20250417aw434503-1-t.jpg

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, Kayalıbağ Mahallesi'nde daha önce de ikaz edilen Tatlıcı İkizler ve Döner isimli işletmede denetim gerçekleştirdi. Denetimde işletmede hijyen kurallarının hiçe sayıldığını gören ekipler, tutanak tuttu. İşletmede gıda malzemelerinin sağlıksız ortamda bulunduğu ve üretim hanesinde böcekler olduğu tespit edildi. İşletmeye "hijyen kurallarına uymamaktan" İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince 105 bin TL ceza uygulandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.