Milli Takım oyuncularına inançları üzerinden yapılan saldırılara BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den sert tepki!

Milli Takım oyuncularına inançları üzerinden yapılan saldırılara BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den sert tepki!
Milli Takım oyuncularına inançları üzerinden saldıran kesimlere sert tepki gösteren Mustafa Destici, "Bunlarda mutlaka bir sakatlık vardır" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Milli takım oyuncularına yönelik İslami inançları üzerinden yapılan saldırılara sert tepki gösterdi.

Dua, tevhid ve secde yaptığı içi Türkiye'nin milli ve manevi değerlerine düşman malum kesimlerin saldırılarına uğrayan A Milli Takım oyuncuları, Avusturya maçının ardından bozkurt işareti yapan Merih Demiral üzerinden bir kez daha saldırıya uğradı.

untitled-1.jpg

"MUTLAKA BİR SAKATLIK VARDIR"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici saldırılara sert tepki gösterdi. Destici sosyal medya hesaından yaptığı palaşımda, "Futbolcularımızın yaptığı, Duâ,Tevhid ve Bozkurt işaretinden rahatsız olanlarda mutlaka bir sakatlık vardır. Merih Demiral, Arda Güler, velhasılı takımın tüm oyuncuları gururumuzdur." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.