Müge Anlı'da korkunç iddia: İki kadın öldürdükleri adamı kıyma makinesinden çektiler

Müge Anlı'da korkunç iddia: İki kadın öldürdükleri adamı kıyma makinesinden çektiler
 Editör
ATV ekranlarının olaylı programı Müge Anlı'ya bu sefer de korkunç bir iddia ile damgasını vurdu. Programa katılan Ahmet, Murat ve Mehmet isimli şahıslar iki kadının bir erkeği öldürüp kıyma makinesinde çektiklerini iddia ettiler.

Murat Dağ, eski eşi Güllü'nün onu Mehmet’le aldatarak Mehmet’in çocuğunu kendi üzerine yazdırdıklarını iddia etti. Çocuklarını aramak için Müge Anlı'ya katılan Murat'ın açıklamalarının ardından korkunç iddialar ortaya atıldı. İddiaların ardından Yeğen Ahmet’ten halası Güllü ve babaannesi için çarpıcı bir iddia geldi.

d196f8db-5446-432d-aee9-2d10cfeca117.jpg

Güllü’nün eski eşi ve sevgilisi canlı yayında karşı karşıya geldi. Murat, ''Kuzeniyim diyerek evime girdi, karımı kaçırdı'' ifadelerini kullandı.

e2252b8b-bb71-4bae-8e31-6f97ab7a26d9.jpg

Canlı bağlantı ile yayına katılan kardeş Durmuş, "Kardeşim 'Birini kıyma makinesinden çektik' dedi".

6755602f-d2da-425c-b60b-1c7915355a4f.jpg

‘BABANNEM VE HALAM BİRİNİ ÖLDÜREREK

KIYMA MAKİNESİNDEN ÇEKTİLER’

Babannesi ve halasının bir erkeği öldürerek kıyma makinesinde çektiklerini iddia eden Katılımcı Ahmet Çolak, “Babannem ile Güllü halam birini öldürüp kıyma makinesinde çektiler. 2021 yılın sonuna doğru halam babaanneme taşındı. Halam öldürdükleri kişiden para aldıklarını iddia etti. Öldürülen kişinin amcamı para sebebi ile öldürmek istediklerini söyledi. Eve adamı çağırarak kavga etmiş. Bıçaklayıp öldürmüşler. Cesedi yok etmek için kıyma makinesinden çekerek lavaboya akıttıklarını iddia etti. Cinayet sonrası evi bir ay boyunca temizleyerek parfümle yıkadıklarını söyledi. Bu yaşanan olaylar 2016-2017 yıllarında olduğunu tahmin ediyorum. İşledikleri cinayet ortaya çıkmadığı için halam bu durumla övünüyordu. Cesedi ortadan kaldırmak için saatlerce uğraşmışlar” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum