Mülteci düşmanlığıyla bilinen İran asıllı popçu Mustafa Sandal'ın "limit" paylaşımı gündem olmaya devam ediyor

Mülteci düşmanlığıyla bilinen İran asıllı popçu Mustafa Sandal'ın "limit" paylaşımı gündem olmaya devam ediyor
Mülteci düşmanlığıyla bilinen İranlı Mustafa Sandal'ın devlete aylık 62,5 TL vermemek için limit değişikliği sosyal medyada gündem oldu

Mülteci düşmanlığıyla bilinen İranlı Mustafa Sandal'ın devlete yıllık 750 TL (aylık 62,5 TL) vermemek için kredi kartı limitini 99 bin TL'ye düşürdüğünü gururla paylaşması gündem oldu.

Dedeleri İran'dan gelen ve İran kanını gururla taşıdığını ve söyleyen popçu, sık sık mülteci düşmanı ırkçı paylaşımlrıyla gündeme geliyordu.

dsfsdf.jpg

Türkiye'de Milyonlar kazanıp lüks bir hayat yaşayan Pers asıllı popçunun devlete 62,5 TL vermemek için normalde 100 bin TL'nin üzerinde olan limitini aşağı düşürdüğünü gururla açıklayan paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

YAKIŞIKLI: BÖYLELELERİN KONSERLERİNE GİTMİYORUM

Gazeteci Hacı Yakışıklı, "Büyük iş yapmış, ben de böylelerin konserlerine gitmiyorum" paylaşımı yaptı.

asdfsdfsd.jpg

'MÜPTEZEL BOYKOT LİSTESİNE ALIYORUM'

sdfgdfg.jpg

UTANIR DİYE ADINA BAĞIŞ

Bazı vatandaşlar adına 750 TL bağışlarken Mustafa Sandal'dan belki adam olabileceği temennisinde bulundu.

asfsdfsdf.jpg

KONSERE BİR BİLET 1.100 TL

İranlı popçunun bir konser biletinin 1.100 TL'den başladığı da paylaşıldı

dgfdfg.jpg

'YALAKADAN SANATÇI OLUNMUYOR'

safsdfsd.jpg

AK PARTİ MİTİNGİNİ CHP MİTİNGİ DİYE MİLLETE YUTTURMAYA ÇALIŞMIŞTI!

Mustafa Sandal, 6'lı masa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe'de ortaklarıyla birlikte düzenlediği mitingi "İstanbul'umuz da kırmızı beyaz" diyerek paylaşmış yalanının ortaya çıkması sonrası silmişti. Firari FETÖ'cü Can Dündar da Sandal'ın paylaşımını alıntılayarak, "İstanbul’u alan, Türkiye’yi alır. İstanbul alındı, sıra Türkiye’de" ifadelerini kullanmıştı.

'ATATÜRK İSTİSMARCILIĞI'

Sık Sık atatürk istismarcılığı ile de gündeme gelen İran asıllı popçu Sandal, yasaların dışına çıkarak yemin ettikleri için Milli Savunma Bakanlığı tarafından disiplin soruşturması başlatılan teğmenlere de destek vermişti.

dsfsdf-001.jpg

'KELİME-İ TEVHİD" DÜŞMANLIĞI

İStanbul'da düzenlenen Filistin mitinginde Kelime-i Tevhid ( Lâ ilâhe illallah Muhammedün resûlullah /Allah'tan başka tanrı yoktur, Muhammed Allah'ın elçisidir) bayrağı taşıdığı için darp edilmiş Mustafa Yandaş, "Hilafet bayrağı açmak ciddi bir suç! Anayasal düzene karşı çıkan o vatandaş neden gözaltında değil?" diyerek hem de manevi değerlere düşmanlığını hem de cehaletini ortaya koyarak tepki çekmişti.

  • M. Mustafa Özdemir

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.