Neredeyse kazasız günü yok! Yine İETT otobüsü kazası!

Neredeyse kazasız günü yok! Yine İETT otobüsü kazası!
Bahçelievler'de direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü şoförü ağaca çarptı.

Arıza görüntülerinin yanısıra sık sık yaptığı kazalarla gündeme gelen İETT otobüslerin kazasız günü geçmiyor

Neredeyse kazasız gün yok! Yine İETT otobüsü kazası!

Bahçelievler Çalışlar Caddesi üzerinde 34 HO 2588 plakalı İETT otobüsü sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptı. Çarpma nedeniyle yolcular büyük şok yaşadı. Şoförle birlikte 7 yolcu hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alarak kazayla ilgili çalışma başlattı. Yaralılar tedavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Hafif yaralı olan şoför polis ekipleri tarafından karakola götürülmek üzere bekletiliyor. Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza anını gören esnaf Uğur Kuşcu, "Birden ağaca vurdu. Tam okulun önü Allah'tan çocuklar okula girmişti. Sesi duydum koştuk. İçinde yaralı vardı. Onları dışarı çıkardık." dedi.

SON 1 AYDA İETT OTOBÜSLERİNİN KARIŞTIĞI KAZALAR

İKİ OTOBÜS ÇARPIŞTI
12 Ekim'de Sultangazi'de 2 gün önce seyir halindeki 2 İETT otobüsü yol birleşiminde çarpıştı. Kaza nedeniyle otobüslerde bulunan 1 çocuk ile 1 kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

aw306879-02.jpg

OTOBÜS ALEV ALEV YANDI, FACİADAN DÖNÜLDÜ

11 Ekim'de İstanbul Ataşehir ilçesinde seyir halindeki bir İETT otobüsü alev alev yandı. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, İETT otobüsünün içindeki vatandaşlar tahliye edildi.

aw306398-01.jpg

GELİNLİK MAĞAZASINA GİRDİ

23 Eylül'de Bayrampaşa’da şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, yol kenarında bulunan bir gelin mağazasına girdi. Kazada yolculardan bazıları yaralandı.

aw293601-02.jpg

İETT OTOBÜSÜN ZİNCİRLEME KAZAYA KARIŞTI

22 Eylül'de Maltepe D-100 Karayolu'nda yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayan İETT otobüsü bir otomobile ve minibüse çarptı. Kazada İETT otobüsünün içinde yolcu olarak bulunan 4 kişi yaralandı.

aw292606-01.jpg

İETT OTOBÜSÜ İLE MİNİBÜS KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

21 Eylül'de İstanbul Sarıyer’de gece saatlerinde İETT otobüsü ile minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada minibüsün şoför koltuğunda sıkışan sürücüsü ve bir yolcu yaralanırken, şans eseri olayda can kaybı yaşanmadı.

untitled-1.jpg

İETT OTOBÜSÜ ÖNCE ARABAYA ARDINDAN İSE GÜVENLİK KULÜBESİNE ÇARPTI

15 Eylül'de Başakşehir’de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda iddiaya göre hızla gelen İETT otobüsü önce yol kenarında park halindeki otomobile, ardından ise özel bir sitenin güvenlik kulübesine çarptı. Kazadan saniyeler önce güvenlik görevlisinin devriye atmak için kulübeden ayrılması yaşanabilecek can kaybının önüne geçti.

aw287891-01.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.