NEÜ Kurumsal İletişim’de bayrak değişimi

NEÜ Kurumsal İletişim’de bayrak değişimi
Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Öğretim Görevlisi Engin Bozacı, Kurumsal İletişim Koordinatörü Arif Çelik ve Kurumsal İletişim Personeli Mehmet Günnar, Pusula’yı ziyaret etti

Necmettin Erbakan Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nde bayrak değişimi oldu. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü görevini yürüten ve aynı zamanda Üniversitenin akademik kadrosunda da yer alan Engin Bozacı, görevini Kurumsal İletişim Koordinatör Yardımcısı olan Arif Çelik’e devretti.

Yeni görevlendirmenin ardından Pusula Gazetesi’ni ziyaret eden NEÜ Öğretim Görevlisi Engin Bozacı, Kurumsal İletişim Koordinatörü Arif Çelik ve Kurumsal İletişim Personeli Mehmet Günnar, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay ile bir süre sohbet etti.

33f57154-64fa-461a-8cfe-fe11d68c008a.jpg

NEÜ’nün başta akademik olmak üzere yaptığı çalışmalar, dünden bugüne gelinen nokta, üniversitenin geleceğine dönük bakış açısı ve bu süreçte yerel medyanın rolü üzerine karşılıklı fikir teatisinde bulunulan ziyarette Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’ndeki yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Ziyaret, hatıra fotoğrafları ile son buldu.

21f858c5-8593-43ce-9042-b4d3508f645e.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.