Öyle bir yerde yetişti ki, görenleri hayrete düşürdü

Öyle bir yerde yetişti ki, görenleri hayrete düşürdü
Sivas'ta yol ortasında yetişen karpuz görenlerin dikkatini çekiyor.

Sivas Şarkışla'da bir ara sokakta yol ortasında kendiliğinden karpuz çıktı.

İHA muhabirinden alınan habere göre; Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yol ortasında yetişen karpuz görenlerin ilgisini çekiyor.

aw294720-04.jpg

aw294720-01.jpg

Sivas'ın Şarkışla ilçesi Kayalıyokuş Mahallesinde ara sokakta yol üzerinde yetişen karpuz hayrete düşürdü. Karpuz yetişmesine elverişli olmayan bu bölgede kendiliğinden çıkan karpuz, çevre sakinlerinin dikkatini çekti. Durumu fark eden ilçe sakini Doğan Uğur ve arkadaşları, karpuzun etrafını kaldırım taşlarıyla çevirerek koruma altına aldı. İlk başta ne olduğu anlaşılmayan bitki, sulandıkça karpuza dönüştü.

aw294720-02.jpg

aw294720-03.jpg

"KALDIRIM TAŞLARIYLA KORUMA ALTINA ALDIK"

Karpuzun etrafını kaldırım taşlarıyla çevirip koruma altına aldıklarını söyleyen ilçe sakinlerinden Doğan Uğur, " Burada yeşillik olduğunu gördük. Sonradan filizlenmeye başlayınca karpuz olduğunu anladık. Kaldırım taşlarıyla etrafını çevirip koruma altına aldık. Şuan büyümesini bekliyoruz. Arkadaşlarla burada otururken baktık ki filizlenme var burada suladık bir müddet, sonra karpuz olduğunu fark ettik. Görenler şaşırıyor tabi ki. Yol ortasında karpuzu görünce fotoğraf çekiliyorlar" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.