Özer: Konyaspor mağdur ediliyor!

Özer: Konyaspor mağdur ediliyor!
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Kayserispor maçından sonra yaptığı açıklamada sezon başından beri Konyaspor’un mağdur edildiğini ifade etti

Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Konyaspor'un deplasmanda Kayserispor'a 3-2 yenildiği karşılaşmada yeşil-beyazlıların ofsayt gerekçesiyle iptal edilen sert golüne tepki gösterdi.

Özer yaptığı açıklamda şu ifadelere yer verdi: “Sezon başından bu yana hakemler ve özellikle de VAR’ın verdiği kararlarla Konyaspor, spor kamuoyunun büyük çoğunluğunun da katıldığı üzere, mağdur olmuştur. Ancak bugün, Kayserispor maçının son dakikalarında Konyaspor’un attığı gol için bilinen VAR sisteminin devreye girmemesi; hakemin, yan hakemin ve hatta Kayserisporlu futbolcuların bile tereddütlü bir tavrı yok iken golün iptal edilmesi, artık yaşananların bir tesadüften öte olduğunu bizlere düşündürmektedir.

Az önce yayıncı kuruluşun yaptığı açıklama da hiçbir şekilde tatmin edici değildir. Rivada görüntülerin dakikalarca beklenip sonrasında bu manuel görüntünün gelmesi şüpheleri daha da artırmaktadır. Futbol Federasyonu, MHK ve konunun muhatabı tüm kurumlar, eldeki tüm görüntüleri üçüncü bir tarafsız kuruma göndererek değerlendirilmesini sağlamalı ve spor kamuoyunu ve bizleri, şaibeli bu durumun ortadan kaldırılması noktasında ikna etmelidir. Aksi takdirde, bahsi geçen tüm kurumlar sezon sonu gelmeden bu güvensiz kaos ortamının enkazı altında kalacaktır.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum