Provokasyon Kayseri'den sonra Afrin'de! Türkiye'yi hedef alan çapulculara geçit yok! Kontrol Türkiye'de

Provokasyon Kayseri'den sonra Afrin'de! Türkiye'yi hedef alan çapulculara geçit yok! Kontrol Türkiye'de
Kayseri'de yaşanan müessif olaynın ardından Afrin'de Türkiye'yi hedef alan alçak saldırılar gerçekleştirildi.

Kayseri'de 5 yaşındaki Suriyeli kız çocuğun yie bir Suriye uyruklu şahıs tarafından taciz edildiği iddia edilen olay sonrası Afrin' ve bazı bölgelerde provokatif eylemlere gerçekleşirildi.

Afrin'de bir grup çapulcu Türk plakalı bazı tırlarını ateşe verirken kontrol noktalarını ve Türk bayraklarına hedef aldı. Bazı grupların elinde silahlar olduğu görüldü.

ÖSO BAYRAĞA SALDIRAN BİR SURİYELİYİ VURDU

Özgür Suriye Ordusu'na bağlı askerler kontrol noktasında Türk bayrağını indirmeye çalışan bir provokatörü bacağından vurdu. Çapulcular bir kirpiyi de hedef alırken salana inen Özel Kuvvetler kontrolü sağladı.

MOSSAD'DAN SONRA FETÖ DEVEDE

Kayseri'deki olaylar sonrası aynı saatlerde FETÖ de devreye girdi. FETÖ'cü Emre Uslu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Sinan Ateş davası öncesi bir elin milliyetçiliğin merkezi Kayseri sokaklarını ateşe verdiğini yazdı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK KIŞKIRTMA

Diğer taraftan sosyal medyada ADB destekli FETÖ ve PKK ile içerideki troller tarafından halkı provoke etmek için sohbet odaları açıldığı ve kışkırtıcı paylaşımlar yapıldığı dikkatlşerden kaçmıyor.

untitled-1-002.jpg

ZAMANLAMA MANİDAR!

Kirli eller tarafından Türkiye'de ve Suriye'nin çeşitli bölgelerinde başlatılan provokasyon ve yaşanan şiddet olaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın karşılıklı görüşme açıklamalarının ardından meydana gelmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Beşar Esad yaptığı açıklamada Ankara ile ilişkilerin normalleşmesi konusunda “Her türlü girişime açığız” açıklamasında bulunurken Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Diplomasi ilişkisi kurulmaması için hiçbir sebep yok. Biz Suriye ile ilişkileri geliştirmekte aynı şekilde birlikte hareket ederiz. Suriye'nin de iç işlerine karışmak gibi hedefimiz olamaz. Suriye halkı bizim kardeş halklar olarak yaşadığımız bir topluluktur. Nasıl ki biz Suriye ile ilişkilerimizi geçmişte canlı tuttuysak, ailece görüşmelere varıncaya kadar sayın Esed ile bu görüşmeleri yaptık, yarın olmaz diye bir şey mümkün değil, yine olur. " ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.