Ramazan sofraları Perihan Abla ile daha lezzetli
Su böreği, mantı ve sarma alanında 21 yıllık tecrübesiyle hizmet veren Perihan Abla Ev Yemekleri, Ramazan ayında 2 vardiya ile 7/24 çalışıyor. Konya’nın her bölgesine paket servisi yaptıklarını belirten Bekir Gökçil, “Bu Ramazan’da iftar sofralarına lezzet katıyoruz” dedi.
Su böreğinin öncü isimlerinden olan Perihan Abla Ev Yemekleri, uzun yıllardır Konya Zafer Caddesi’nde hizmet veriyor. Uygun fiyata kaliteli hizmet verdiklerini ifade eden Perihan Abla Ev Yemekleri İşletme Sahibi Bekir Gökçil, Konya halkının kendilerini çok desteklediğini söyledi. Ramazan boyunca kampanyaların olacağını aktaran Gökçil, “2002 yılında Konya Zafer Cadde’sinde hizmet vermeye başladık. Biz hizmet vermeye başladığımızda Konya’da restoran, ev yemeği ve lokanta tarzında hiçbir şey olmamasına rağmen fiyat ve kalitemizle bu günlere geldik. Bunda Konyalıların desteği çok fazla var. Ramazan sürecinde siparişlerimizi yoğun bir şekilde almaya devam ediyoruz. Kampanyalarımızla Konyalı halkımızın yanındayız. Burada amacımız her eve su böreği tattırmak. Genelde kampanyalarımız ayda 5 gün ya da haftanın iki günü olmak üzere değişiyor” diye konuştu.
‘SAMİMİ VE DOĞAL OLUŞUMUZ EN BÜYÜK FARKIMIZ’
Tercih edilmeleri konusunda samimi olmalarının etkisi olduğunu söyleyen Gökçil, “Samimi ve doğal oluşumuz en büyük farkımız. Gelen müşterilerimiz bunu çok rahat hissediyor. Samimi oluşumuzun yanında birinci sınıf kalite ürünlerde kullanıyoruz. İnsanlar rahatlıkla alıp yiyebilsinler diye uygun fiyatlıyız. İmalatımız herkese açık. Gelip bunu görebilirler. Ürünlerimiz daha önce el açmasıydı. Ama çok fazla talep geliyor. Bunu karşılamak için makine kullanmaya başladık. Makinenin aynı lezzeti verip vermemesi konusunda bir ay kadar demelerde bulunduk. Aynı sonucu alıp emin olduğumuzda bu sisteme geçtik. Kalite ve tadında herhangi bir değişme olmadı” şeklinde konuştu.
MANTIDAN BÖREĞE
Kaliteyi düşürmemek için çok fazla çeşit yapmadıklarını aktaran Gökçil, “Su böreğimizi kıymalı ve peynirli yapıyoruz. Çok fazla çeşit yapmıyoruz. Çünkü yaptığımız işi en iyi nasıl yapıp bunu çoğaltabiliriz diye düşünüyoruz. Peynirli olanı sipariş usulüne göre yapıyoruz. 8 yufkadan yapıyoruz. İnce ev böreği tadında oluyor. Ayrıca, pastane ya da başka yerden aldığınız zaman biraz kalın oluyor. İnce yapmamız çok beğeniliyor. Bunların dışında zeytinyağlı sarma yapıyoruz. Zeytinyağlı daha çok tercih ediliyor. Mantımız Konya’da en lezzetli mantılardan biri. Biz ilk olarak mantı yaparak bu mesleğe başlamıştık. Su böreğine daha sonra yönelmiştik” diye konuştu.
‘RAMAZAN’DA7/24 ÇALIŞIYORUZ’
Paket sevisinde aktif olarak hizmet verdiklerini ifade eden Gökçil, “Müşterilerimiz isterlerse gelip alabilirler ya da bizde gönderebiliriz. Kuryemiz mevcut. 3 servis aracımız var. Şu an 15 personelimiz ile gece ve gündüz olmak üzere 2 vardiya olarak çalıyoruz. Ramazan’da bu şekilde devam edeceğiz. Konya’nın her bölgesine ücretsiz bir şekilde sağlanıyor. Ramazan’da 7/24 çalışıyoruz. Ramazan’dan sonra Sabah 08.00 akşam 20.00 şeklinde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
‘SOSYAL MEDYADA ÇOK BÜYÜK BİR KİTLEYE SAHİBİZ’
Konyalıların kendilerine destek verdiğinin altını çizen Gökçil, “Konya’da çok fazla destekçimiz var. Gerek sosyal medyada gerek buraya gelen müşterilerimizden. Şube açmayı düşünüyoruz. Ama bu süreçte kalitemizden ödün vermek istemiyoruz. Bu konuda dikkatli davranmaya çalışıyoruz. Ayrıca, sosyal medyada çok büyük bir kitleye sahibiz. Türkiye’den ve dünyadan çok fazla talep var. Yurtdışıyla da şu şeklide çalışıyoruz; gelen gurbetçiler geleceği zaman siparişlerini birkaç gün önceden veriyor. Ama şehirlerarası kargomuz var. Kargo aracılığıyla dondurulmuş bir şekilde gönderiyoruz. Bize destek verildiği sürece sofralara ulaştırmaya gayret göstereceğiz. Konyalı halkımızın verdiği desteklere teşekkür ediyorum. Güzel hedef ve düşüncelerimiz var. Bunları zamanı geldikçe gerçekleştireceğiz” diyerek sözlerine son verdi •Pakize ŞENGÜL
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.