Konyaspor Teknik Direkötü Recep Uçar'dan Galatasaray maçı açıklaması

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Galatasaray'la çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Tümosan Konyaspor, Mersin'de oynanan karşılaşmada Atakaş Hatayspor'u 3-2 mağlup etti.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, konuşmasının son bölümünde Salı günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
4 gün sonra Galatasaray ile kupa maçına çıkacaklarını anımsatan Uçar, "Belki şehrimiz için bizler için çok uzun bir zaman sonra, 2017'den sonra oynayacağımız bir yarı final var Galatasaray ile. Bugün itibarıyla şehrimize döneceğiz, yarınki antrenmanla beraber Galatasaray hazırlıklarımıza başlayacağız. Bütün taraftarlarımızdan, şehrimizden isteğim, o gün bizi sonuna kadar desteklesinler. Bizim için çok kıymetli çok değerli bir maç oynayacağız. Umarım işlerin bizim adımıza iyi gideceğini düşünüyorum. İyi bir oyundan sonra finale çıkmak en büyük arzumuz olacak" şeklinde konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.