Tepki yağdı: "Rezalet!" RTÜK, atv'de yayımlanan "Esra Erol'da" programı için harekete geçti
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), ATV'de yayımlanan "Esra Erol'da" programına ilişkin inceleme başlattı.
"Esra Erol'da" programıdnda rezil ilişkiler normalmiş gibi sunuldu. Programa tepkli yağdı.
Kuruldan yapılan açıklamada, ATV'de yayımlanan "Esra Erol'da" programına ilişkin kamuoyunda gündeme gelen yayın hakkında inceleme başlatıldığı, gerekli işlemlerin ivedilikle gerçekleştirileceği belirtildi.
Açıklamada, "Yayıncı kuruluşlarımızın, özellikle aile yapısı, çocukların korunması ve toplumsal değerler konusunda daha hassas ve sorumlu davranmaları gerektiğini, bu tür programlarla ilgili almış olduğumuz 'İlke Kararları'nı bir kez daha önemle hatırlatırız." ifadelerine yer verildi.
MİL DİYANET SEN: "REZALET"
Mil Diyanet Sen programa sert tepki gösterdi. Genel Başkan Celaladdin Gül, "Rezalet" dedi.
Sendikadan yapılan açıklamada, "Sözde muhafazakarlığıyla bilinen ATV kanalında kamuoyunu derinden sarsan 'kaynana-damat' ahlaksızlığı karşısında derin bir üzüntü ve endişe içerisindeyiz. Toplumun temelini oluşturan aile kurumunun böylesine ağır bir şekilde zedelenmesi, sadece bireysel bir sapkınlık değil, aynı zamanda toplumsal bir çöküşün işaretidir. ATV kanalının benzer yozlaşmaları yayınlarında meşrulaştırması, ikiyüzlü ve reyting odaklı yaklaşımın acı bir göstergesidir. Bu yayın anlayışı, dini ve milli değerlerle ve halkımızın inançlarıyla alay etmektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bu tür olaylar karşısında sessiz kalması, toplumun değerlerine ve aile kurumuna yönelik sorumluluğunu yerine getirmediğini göstermektedir. RTÜK ve ilgili kurumları, milletimizin değerleriyle alay eden bu tür yayınlara karşı derhal ve en sert şekilde müdahale etmeye davet ediyoruz." denildi.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Saflari kullanip bu işlerin peşinde aile kuranlar ilk degil .
Yanıtla (0) (0)Birlikte olmak icin kıza baştan kumpas kurmuşlar.Böyle saflari kullanip tezgah kuran aile olanlar coğunlukta.Bu yil aile yili olacak demislerdi, olmuş.
Yanıtla (0) (0)İdam edin ikisinede böyle programları yayından kaldırın
Yanıtla (0) (0)