Rus klasiği Konya'da sahne alacak

Rus klasiği Konya'da sahne alacak
Dostoyevski'nin kaleme aldığı "Suç ve Ceza" Konya'da sahne alacak.

Dostoyevski'nin eseeri "Suç ve Ceza" tiyatroya uyarlandı. Anadolu'nun birçok yerinde sahne alacak olan eser Konya'da da tiyatrıseverlerle buluşacak.

İHA muhabirinden alınan habere göre; Dostoyevski'nin kaleme aldığı "Suç ve Ceza" tiyatro sahnesine uyarlandı. Türkiye'nin farklı şehirlerde seyirciyle buluşacak oyunun biletleri Biletinial'da satışa çıktı.

aw294886-01.jpg

Romanın baş karakterleri Raskolnikov ve Petroviç'ı merkeze alan iki kişilik oyunun yapımcılığını Sek Production, organizasyonunu ise Chaplin Sanat üstleniyor. Farklı şehirlerde seyirciyle buluşacak oyunun biletleri Türkiye'nin etkinlik biletleme platformu Biletinial'da satışa çıktı.

Sahnelendiği yerlerde seyircilerin büyük beğenisini kazanan oyun, insanı tüm yönleriyle tahlil ederken, suç ve ceza kavramını ele alıyor. Oyun, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Isparta, Karaman, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Mersin, Niğde, Ordu, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon ve Yalova'da sahne alacak.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.