Saadet Partisi iftarda buluştu

Saadet Partisi iftarda buluştu
 Muhabir
Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı iftarda bir araya geldi.

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı, Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberlik mesajı vermek amacıyla iftar programı düzenledi.

Programa, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, parti üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

whatsapp-image-2025-03-21-at-19-07-10.jpeg

whatsapp-image-2025-03-21-at-18-49-32.jpeg

whatsapp-image-2025-03-21-at-18-49-37.jpeg

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLALIM"

İftar programında konuşan İl Başkanı Mehmet Demirel, Ramazan ayının önemine değinerek, bu mübarek ayın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini ifade etti. Demirel, katılımcılara teşekkür ederek, "Bu mübarek ayda bir araya gelerek, kardeşlik bağlarımızı güçlendirdik. Rabbim, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eylesin" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.