Sarayönü Belediyespor moral depoluyor

Sarayönü Belediyespor moral depoluyor
Konya’nın önde gelen amatör spor kulüpleri arasında yer alan Sarayönü Belediyespor, çalışmalarına devam ediyor.

Bu doğrultuda açıklamalar yapan Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Bahri Karlı, yeni sezondan umutlu olduklarına vurgu yaptı. Yaklaşık 35 gündür sahada olduklarını dile getiren Karlı, büyük emek verdiklerine işaret ederek, “Gönül veriyoruz, Kafa yoruyoruz. Resmen takımla yatıp, takımla kalkıyoruz. Sarayönüspor ile 11 sene önce yaşattığımız ruhu Sarayönü Belediyespor'da yeniden yaşatmaya çalışıyoruz. Bir geçiş dönemi içerisindeyiz. Dolayısı ile bu süreci en hızlı ve en az hasarla atlatmak için var gücümüzle kenetlendik. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Maça gelecek olursak; hedefimiz dakika, skor ne olursa olsun sahanın her yerinde pozitif oynayan bir takım oluşturmak” dedi.

SEYİRCİ DESTEĞİNE VURGU YAPTI

Karlı sözlerini şöyle sürdürdü, “Yeni Meram maçının özellikle ikinci yarısında oluşturmak istediğimiz takımın hiç değilse maçın bazı bölümlerinde izlettik. Kaçan pozisyonlarımız, verilmeyen gollerimiz, verilmeyen penaltımız vardı. Her şeye rağmen coşkusunu, isteğini daha da artıranda bir takımımız vardı. Seyircimizin de desteğini arkamıza alarak hep beraber golü istedik. Aradığımız golü bulduktan sonrada topa hâkim olduk, pozisyonlara girdik. Neticesinde ikinci golü bularak rahatladık ve ilk maçta üç puanı hanemize yazdırdık. 90 dakika boyunca desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza ve yönetimimize teşekkür ederiz”

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.