Sefer GYO yeni şubesini hizmete açtı

Sefer GYO yeni şubesini hizmete açtı
 Editör
Sefer GYO, 20 Yıllık Tecrübesiyle Konya’da yeni şubesini açtı

Sefer GYO, gayrimenkul sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesiyle Konya’da önemli bir adım attı.

11 Eylül 2024 tarihinde, Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Edipoğlu Caddesi Arena Center No:123 adresinde düzenlenen görkemli bir törenle yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

whatsapp-image-2024-09-11-at-20-17-07.jpeg

Açılışa, sektörün önde gelen isimlerinin yanı sıra yerel iş dünyasından pek çok değerli katılımcı da büyük ilgi gösterdi. Açılış törenine, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri, CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Avcıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Avcıoğlu ve oğulları Osman, Yaşar ve Sefer Avcıoğlu ile aileleri ve çok sayıda katılımcı ilgi gösterdi.

Emlak sektöründe üçüncü ofisini Buhara mahallesinde açtıklarını belirten Sefer Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı yönetim kurulu Başkanı Mustafa Avcıoğlu, "Hedefimiz ilk önce Konya ve Ülke ekonomisinin kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Daha sonra Konyalı vatandaşlarımıza sektörümüzde güvenilir ve tecrübemizle birlikte en iyi hizmeti verebilmektir" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.