Selçuk Bayraktar'dan mandacıları çileden çıkaracak paylaşım!

Selçuk Bayraktar'dan mandacıları çileden çıkaracak paylaşım!
Her defasında içerideki mandacı zihniyetin hedefi olan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'dan dışarıda Türkiye düşmanlarını içeride işbirlikçi mandacıları kızdıracak paylaşım geldi

Ürettiği tekoolinoloji ürünleriyle Türk Savunma Sanayine ve Türk ekonomisine büyük katkılar sağlayan ve bu yüzden içerideki mancaı zihniyetin her defasında hedefi haline gelen Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar yeni bir video paylaştı.

NASIL ENGELLENDİ?

Bayraktar'ın "Yiğit düştüğü yerden kalkar... / The brave rises up from they fell..." ismiyle paylaştığı videoda Türk Savunma Sanayinin geçmişte nasıl engellendiğine dair bilgilere yer verilirken günümüzde gelinen gururu verici aşama anlatıldı.

33 ÜLKEYE İHRACAT

Baykar, Bayraktar TB2 silahlı insansız hava aracı (SİHA) ihracatı ile "dünyanın en büyük 100 savunma sanayi" firması listesine adım attı. Bayraktar TB2 SİHA için 33 ülkeyle, Bayraktar AKINCI TİHA için ise şimdiye kadar 9 ülke ile olmak üzere toplam 34 ülkeyle ihracat anlaşması imzalandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum