17. kez maçını yönetecek! Halil Umut Meler'in yönettiği maçlarda Konyaspor

Konyaspor’un 29 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Papara Park’ta Trabzonspor’a konuk olacağı maçı Halil Umut Meler yönetecek

Halil Umut Meler, Konyaspor’un 17. kez maçını yönetecek. Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor’un 29 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Papara Park’ta Trabzonspor’a konuk olacağı maçı Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Kerem Ersoy ve Murat Tuğberk Curbay olacak.

YEŞİL-BEYAZLILARIN 17. KEZ MAÇINI YÖNETECEK

Halil Umut Meler, Konyaspor’un 17. kez maçını yönetecek. Yeşil-beyazlılar, Halil Umut Meler yönetiminde daha önce, 1’i kupada olmak üzere, çıktığı 16 maçta; 4 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. Meler, bu maçlarda 3 kez Konyaspor’a, 4 kez de rakip takım oyuncularına kırmızı kart gösterdi.

SON 4 MAÇINI KAZANAMADI

Halil Umut Meler yönetiminde son galibiyetini Aralık 2021’de deplasmanda Hatayspor karşısında 3-1’lik sonuçla alan yeşil-beyazlılar sonraki 4 maçta 2 yenilgi, 2 de beraberlik aldı. Halil Umut Meler, yeşil-beyazlıların en son geçtiğimiz sezon deplasmanda 2-2 biten Kayserispor maçında düdük çalmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri