1922 Konyaspor'da kadro dışı kararı!

Son haftalarda yaşanan kötü sonuçlar nedeniyle 1922 Konyaspor'da kaleci Ramazan Haklı'nın kadro dışı kaldığı öğrenildi

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, kendi evinde Çorlu Spor 1947’ye 3-1’lik skorla mağlup olmasının ardından ligin dibine adeta demir attı. Bu gelişmenin ardından kaleci Ramazan Haklı’nın kadro dışı kaldığını öğrenildi. TFF 3. Lig 3. Grupta heyecan devam ederken Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, kendi sahasında 7. haftada çok kritik bir maça daha çıktı. Son haftalarda büyük düşüş yaşayan yeşil beyazlılar, Çorlu Spor 1947’ye 3-1’lik skorla mağlup olarak kötü gidişatı durduramadı.

SADECE 6 GOL ATTI

Yavru kartallar gösterdiği performansla hayal kırıklığına neden oldu. Ligde son 5 maçını kazanamayan ve istenilen sonuca bir türlü ulaşamayan yavru kartallarda moraller ise bozuk. Takımın istikrarsız bir görüntü çizmesi, gelecek adına umut vermiyor. 1922 Konyaspor 7 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Sadece 6 gol atan ve kalesinde 12 gol gören 1922 Konyaspor 5 puanla, 15. sırada yer alıyor.

Samet Aktaş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri