"29. dönem CHP İzmir Milletvekili Dilruba Kayserilioğlu​​​​​​​" hayırlı olsun!

CumhurbaşkanIı Erdoğan ve AK Parti'ye oy veren milyonlarca seçmene aleni biçimde hakareti nedeniyle 7,5 ay cezaya çarptırılan Dilruba Kayserilioğlu için "29. dönem CHP İzmir Milletvekili Dilruba Kayserilioğlu​​​​​​​ hayırlı olsun" yorumları yapıldı.

İzmir'deki sokak röportajında CumhurbaşkanIı Erdoğan ve AK Parti'ye oy veren milyonlarca seçmene aleni biçimde hakaret eden Dilruba Kayserilioğlu (33) isimli kadının "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan 6 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada karar çıktı. Kayserilioğlu'na 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Mahkeme hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

CHP, KAHRAMAN GİBİ AĞIRLADI

Dilruba Kayserilioğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ziyaretinin hemen arından tutuklu bulunduğu cezavinden tahliye edişlmişti. Adeta kahramanlaştırılmak istenen Dilruba Kayserilioğlu daha sonra Özgür Özel tarafından protokolde ağırlanarak onore edildi.

ÖMER ÇELİK: "ŞUURSUZLUK"

CHP yönetimine sert tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Vatandaşlarımıza yönelik hakaretler eden bir kişinin, CHP Genel Başkanı tarafından protokolde ağırlanması, alkışlanması ve üstüne taltif edilmesi asla kabul edilemez. Nefret söylemlerine kıymet verilmesi tam bir şuursuzluktur” diyerek yaşananlara tepki göstermişti.

CÜNEYT ÖZDEMİR: "BENCE MİLLETVEKİLİ YAPIN"

Gazeteci Cüneyt Özdemir ise yaşananları, "Siz kafayı mı yediniz ya? Etrafınızda bir tane danışman yok mu? Bir anda protokole nasıl oturtuyorsun sen! Bence milletvekili yapın Dilruba'yı." sözleriyle eleştirmişti.

Gazeteci Nedim Şener, Dilruba Kayserilioğlu için "artık vekilliği garanti" ifadesini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "MİLLET AFFETMEZ!"

Dün, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı 2024-2025 Adli Yıl Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, "Millete hakaret edenleri kahramanlaştıranları millet asla affetmez!" ifadelerini kullandı.

"HAKARETİ YAPTI, KOLTUĞU KAPTI!"
Dilruba Kayserilioğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti seçmenine düşmanlığı ve nefretinin mahkemece de tescil edilmesiyle birlikte sosyal medyada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti nefreti tescillendiğine göre kadın koltuğu kaptı. 29. dönem CHP İzmir Milletvekili Dilruba Kayserilioğlu hayırlı olsun" yorumları yapıldı.

  • M. Mustafa Özdemir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri