7 haftada 4 hoca gitti! Sıradaki kim olacak?

Avrupa'nın en çok hoca değiştiren liglerin başıdna gelen Süper Lig'de 7 haftada 4 teknik adamın görevine son verilirken bu sıradaki isimlerin kim olacağı sorusu merakla bekleniyor

Trendyol Süper Lig'de 7. hafta geride kalırken 4 takım hoca değişikliğine gitti. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Konyaspor, Samsunspor, Antalyaspor, Göztepe, Alanyaspor, Sivasspor, Ç. Rizespor, Bodrum FK, Başakşehir FK, Gaziantep FK, Eyüpspor, Kasımpaşa'dan oluşan 15 takım sezona başladıkları hocalarla devam ediyor.

4 AYRILIK

Sezona Abdullah Avcı ile başlayan Trabzonspor, yoluna Şenol Güneş ile devam ederken Özhan Pulat’la yollarını ayıran Hatayspor, Rıza Çalımbay’la yola devam ediyor. Ligde henüz galibiyet elde takımlardan Adana Demirspor, Avustralyalı teknik adam Michael Valkanis ile yollarını ayırdı. Serkan Damla yönetiminde maçlarına çıkan Adana temsilcisinin yola nasıl devam edeceği önümüzdeki günlerde netleşecek.

SON İSİM BURAK YILMAZ

Geride kalan haftalarda galibiyet elde edemeyen takımlardan Kayserispor’da da genç teknik direktör Burak Yılmaz görevden ayrıldığın duyurdu. Sarı-kırmızılılarda hoca arayışları başladı. Avrupa’nın en çok hoca değiştiren ligleri arasında yer alan Süper Lig’de teknik direktör değişimlerinin önümüzdeki haftalarda da devam etmesne kesin gözüyle bakılırken sıradaki isimlerin kimer olacağı merak ediliyor.

SÜPER LİG TEKNİK DİREKTÖR RAPORU

Galatasaray: Okan Buruk

Fenerbahçe: Jose Mourinho

Beşiktaş: G. v. Bronckhorst

Konyaspor: Ali Çamdalı

Samsunspor: Thomas Reis

Antalyaspor: Alex de Souza

Göztepe: Stanimir Stoilov

Alanyaspor: Fatih Tekke

Sivasspor: Bülent Uygun

Ç. Rizespor: İlhan Palut

Bodrum FK: İsmet Taşdemir

Başakşehir FK: Çağdaş Atan

Gaziantep FK: Selçuk İnan

Eyüpspor: Arda Turan

Kasımpaşa: Sami Uğurlu

HOCA DEĞİŞTİRENLER

Trabzonspor: Abdullah Avcı - Şenol Güneş

Hatayspor: Özhan Pulat - Rıza Çalımbay

A. Demirspor: Michael Valkanis - (Serkan Damla?)

Kayserispor: Burak Yılmaz - (?)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri