Aday din görevlilerine tanıtım toplantısı

Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nde, "Aday Din Görevlileri Mesleki Eğitimi" alan kursiyerlere seminerler düzenleniyor.

Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nde, "Aday Din Görevlileri Mesleki Eğitimi" alan kursiyerlere yönelik bilgi ve beceri düzeylerinin artırılması amacıyla, İl Müftülüğü Konferans Salonunda seminerler düzenleniyor.

Farklı günlerde devam edecek seminerlerde, İl Müftülüğü’nün koordinesinde yürütülen Gençlik Koordinatörlüğü, Alo Fetva, ADRM Koordinatörlüğü, Zekat - Kurban Koordinatörlüğü, Engelli Koordinatörlüğü ve Manevi Destek Koordinatörlükleri’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aktarılıyor. Seminerde Aday Din Görevlilerine hitap eden İl Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek, din görevlilerinin toplum üzerindeki etkisinin önemine vurgu yaptı. Şimşek, bu tür eğitimlerin, görevlerini daha etkili bir şekilde yerine getirmelerine katkı sağlayacağını belirterek tecrübe paylaşımında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri