AK Parti'de kongre süreci başladı! Başkan Angı'dan değişim sinyalleri

AK Parti Konya İl Başkanlığı 8. Olağan Kongre sürecine ilişkin basın açıklaması düzenledi

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 8. Olağan Kongre sürecine ilişkin basın toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Angı, ilçelerde ve il yönetiminde önemli değişim olacağını söyledi.

"KARDEŞLİK HUKUKUNU KORUYACAĞIZ"

Basın toplantısında konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "Cumartesi günü itibariyle ilçelerimizin kongerelerini gerçekleştireceğiz. Aralık sonunda da il kongresi ve 2025 yılı Nisan ayında partimizin kongresini gerçekleştirerek yolumuza devam edeceğiz. Kardeşlik hukukunu koruyarak heyecanını büyüttüğümüz bir buluşma olacak. Kurulan stantlarda vatandaşlarımız mektup yazacak ve bu mektuplar açılmadan direkt Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırılacak. İl heyeti olarak kongremizi eksiksiz tamamlamak için çalışacağız" diye konuştu.

"DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEK"

Başkan Angı, "Bir kısım ilçe başkanı arkadaşlarımız kendileri görevi bırakmak istedi. Bir kısımda da değişikliği gidilecek. Yarı yarıya bir değişim olacak. Topyekün 31 ilçeyi yenileme değil gerekli yerlerde tecrübe ve heyecan birlikteliği ile bir yol yürüme planımız var. İlçelerde ve diğer yönetimlerde önemli değişiklikler olacak" İfadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYA Haberleri