Araç sahipleri müjde! İndirimli akaryakıt için tarih verildi!

Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre hem benzine hem de motorine indirim yolda

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma ve döviz kurlarındaki değişkenlik, akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Araç sahipleri ise akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikleri yakından takip ediyor.

ÇİFTE İNDİRİM İÇİN TARİH VERİLDİ

Petrol fiyatlarındaki dalgalanma çoğunlukla yukarı doğru grafik çizerken, dünya piyasalarının nabzına göre akaryakıt fiyatlarına indirim de yapılabiliyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre 22 Ekim Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere hem benzine hem de motorine indirim beklentisi var.

BENZİNE DE MOTORİNE DE İNDİRİM GELİYOR

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 22 Ekim Salı gününden geçerli olmak üzere yapılacak indirimin oranı da belli oldu. Buna göre, benzin grubuna 1,87 TL, motorin grubuna ise 1,65 TL oranında indirim gelmesi öngörülüyor.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; Konya’da motorin litre fiyatı ortalama benzin için ortalama 45 lira, motorin ise ortalama 44,50 lira seviyelerinde yer alıyor. Yapılacak olan indirimle birlikte Konya’da benzinin litresinin 43,25; motorinin ise 29,75 TL seviyelerine gelmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EKONOMİ Haberleri