Babalar Konyastore'dan alışveriş yapacak, çocuklar seronomiye çıkacak

Sivas maçı öncesindeki seremoniye yeşil beyaz renklere gönül vermiş ailelerin çocukları da üzerlerindeki Konyaspor forması ile birlikte seremoniye çıkacak.

Trendyol Süper Lig ekibi Tümosan Konyaspor, cumartesi günü evinde Sivasspor’u ağırlayacak. Sivas maçı öncesindeki seremoniye yeşil beyaz renklere gönül vermiş ailelerin çocukları da üzerlerindeki Konyaspor forması ile birlikte seremoniye çıkarak, futbolcu ağabeyleriyle birlikte poz verecek. Bu çalışma, hem küçük yaştaki çocukların Anadolu Kartalı Konyaspor’a olan sevgisini artıracak, hem de takıma maddi destek sağlanmış olacak.

Konuyla ilgili Konyastore’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Çocuklarınız Takımımızla Sahaya Çıkıyor! Şehrimizin çocukları Konyaspor formasıyla sahaya çıkacak, unutulmaz anlar yaşayacak. Çocuğunuz, seremoniye takımımızla çıkarak futbolcularımızın heyecanına ve enerjisine birebir tanıklık edecek” denildi.

BAŞVURU ŞEKLİ VE KATILIM ŞARTLARI DA AÇIKLANDI

Yapılan açıklamada seremonide yer alacak minik taraftarlarının belirlenmesiyle ilgili sürecin nasıl işleyeceğine ilişkin de detaylar verilerek, “Konyastore mağazalarından 5.000 TL ve üzeri alışveriş yapan ailelerin çocukları seremoniye katılma hakkı kazanacaktır. Yalnızca 6-12 yaş arası çocuklar seremoniye katılabilir” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, “Çocukların hangi takım futbolcusu ile sahaya çıkacağı önceden belli değildir. Seremoni için yalnızca bir veliye 1 adet bilet tanımlanacaktır. Velilerin Passolig sahibi olması zorunludur, ancak çocuklar için Passolig gerekmemektedir. Seremonide çekilen fotoğraflar iki gün içinde ailelerle paylaşılacaktır” bilgisi paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri