Bakü’de şehitliği anlattı

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge Bakü'de Tüm Şehitlerimizi Anma, Hatim ve Dua" programına katıldı.

Konya İl Müftü Prof. Dr. Ali Öge, T.C. Bakü Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği organizesinde düzenlenen "Tüm Şehitlerimizi Anma, Hatim ve Dua" programına katıldı.

Programda Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Bakü Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri İhsan Açık, Dini Kurumlarla İş Üzere Devlet Komitesi Şube Müdürü Cahandar Alifzade, Kafkas Müslümanları İdaresi temsilcisi, Gebele bölge kadısı Ceyhun Rüstemov, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Üsküp Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Mustafa Bodur, Konya Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, şehit aileleri, gaziler ve camii cemaati yer aldı.

ŞEHİTLİĞİN ÖNEMİNDEN BAHSETTİ

Programda konuşan İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, şehitleri asla unutmadıklarını ve unutmayacaklarını ifade etti. Şehitlerin anma programına katılmanın onun için önemli ve anlamlı bir mesele olduğunu vurgulayarak, vatanın sahiplerinin şehitler olduğunu belirtti. Şehitler tarafından bize emanet edilen vatan topraklarını korumanın öneminden bahsetti. Programı düzenleyenlere teşekkür ederek, tüm şehitlere rahmet diledi ve şehit yakınlarına saygı ve hürmetlerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri