Konyaspor'da Başkan Ömer Korkmaz'dan umut dolu mesajlar!

Anadolu Kartalı TÜMOSAN Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, stadyum çevresinde ticari dönüşüm olacağını ifade ederek, bununla ilgili çalışmaların devam ettiğine değindi

Konyaspor’da başkan Ömer Korkmaz, önemli açıklamalarda bulundu. Konya Store’de taraftarlarla bir araya gelen başkan Korkmaz, daha çok etkinlik yapma niyeti içerisinde olduklarını dile getirdi. Kendilerine gelen talepleri de değerlendireceklerini kaydeden Korkmaz, “Biz istiyoruz ki, Konyaspor, halkın takımı olsun. En azından gençlerimiz oyuncularımıza erişebilsin. Daha çok Konyasporlu nesiller yetiştirmeliyiz. Konya Store, Konyaspor’un marka değeri olan önemli bir organizasyon. Yıllardır Konya Store ilgisiz kalmış. Çok şükür bu sezon itibarıyla kendi kendini çeviren ufak, tefek kara geçti. Kulübün markasını daha da büyütmek istiyoruz. Şuan bir taşınma söz konusu. Daha ürün yelpazesi gelişmiş olan bir yer düşünüyoruz. Kaliteli şeyler olsun istiyoruz. Ben şuna inanıyorum. Oyuncuların daha çok dışarı çıkması gerekiyor. Daha büyüklerini yapmak istiyoruz. Stadyum çevresinde ticari dönüşüm olacak. Konya Büyükşehir Belediyesi bize bu noktada destek sağlayacak” dedi.

BARDAĞIN DOLU TARAFINDAN BAKALIM

Yoğun maç serüvenine değinen Korkmaz, “Beşiktaş, Göztepe, Gaziantep maçlarımız var. Bu maç serüveni en az hasarla atlamak istiyoruz. Oyun anlamında bizimde eleştirdiğimiz bazı zamanlar var. Burada biraz daha bardağın dolu tarafından bakmaya çalışalım. Ceza sahası içinde gol beklentisi en yüksek 5’inci takımız. Takımımız ne kadar çok güçlü olduğunu görmezden gelemeyiz. Yani bu güç bize kazandırıyor. Asıl olan gücümüzü büyütmek. O zaman daha iyi bir Konyaspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Benim hayalimde bu. İç sahada kazandığımız maç içinde ekstra olarak mutluyuz. İyi çalışan bir ekibimiz var. Türkiye’de son 30 dakikalar dikkat ederseniz, maç bitirmeye odaklı oyunlar. Biz ise maç kazanmak için oynuyoruz. Bu kondisyonla oyunu kurduğumuz zaman çok daha farklı bir Konyaspor, ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

VERGİ BORCUNA DEĞİNDİ

Başkan Korkmaz, sözlerinin devamında ise şu ifadelere yer verdi: “Tamamen oyunla alakalı değil, biz de eksik transfer yapmış olabiliriz. Ekstra bir oyuncumuz olsaydı, belki şuan farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Kulübün mali açıdan zorlukları var. Şuan en büyük yoğunluğu oraya harcıyoruz. Vergi borcu ile alakalı çalışmalarımız devam ediyoruz. İnşallah bir şeyler olur öderiz.”

  • Samet Aktaş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri